JAY’S PLACE MUZIEK 

GITAAR ELEKTRISCH EN AKOESTISCH


Leer zelf de mooiste gitaarsolo’s te spelen!!:
Onder jongeren is de gitaar een van de populairste muziekinstrumenten om zelf te leren bespelen. Niet zo vreemd met al die fantastisch gitaristen als John Mayer, Eric Clapton en Joe Satriani als voorbeeld. Bij Jay’s Place kun je diverse soorten gitaar leren bespelen. Elektrisch, akoestisch, nylon of steelstring. Van klassiek tot pop en van jazz tot metal en rock. Zelfs als je erbij wilt leren zingen is Jay’s Place dé plek om gitaarlessen te volgen.Je kunt bij ons prive-, duo- of groepsles krijgen, vraag naar de mogelijkheden.

Nog geen eigen instrument? Huur een gitaar bij Jay’s Place
daglftdtarievendocent(e)
Maandag Bergschenhoekv.a 7 jaarzie tarieven-
Dinsdag Bergschenhoekv.a 7 jaarzie tarieven-
Woensdag Bergschenhoekv.a 7 jaarzie tarievenZoltan Polgar
Donderdag Bergschenhoekv.a 7 jaarzie tarievenWouter Landzaat
Dinsdag Pijnackerv.a 7 jaarzie tarievenRob Meulmeester
Woensdag Pijnackerv.a 7 jaarzie tarievenWouter Landzaat
Donderdag Rotterdamv.a 7 jaarzie tarievenRob Meulmeester

 

PIANO & KEYBOARD


Laat je vingers vliegen over de toetsen!!
Wil je goed én op een leuke én creatieve manier pianoles volgen? Kom dan naar Jay’s Place. Want naast de traditionele lessen waar je noten leert lezen, de techniek onder de knie krijgt en leert samen te spelen, kun je ook zelf muziek kiezen die je graag wilt spelen. Om je improvisatievermogen te vergroten ga je aan de slag met je favoriete pop- en/of jazzliedjes. Wij werken ook met een lesmethode, indien nodig moet deze op advies van de docent worden aangeschaft. Je kunt bij ons prive-, duo- of groepsles krijgen, vraag naar de mogelijkheden.

Nog geen eigen instrument? Huur een keyboard bij Jay’s Place
daglftdtarievendocent(e)
Woensdag Pijnackerv.a 5 jaarzie tarievenSvetlana Pilipenko
Donderdag Bergschenhoekv.a 7 jaarzie tarievenDaniel Leiro Castro
Vrijdag Bergschenhoekv.a 7 jaarzie tarievenDaniel Leiro Castro
DRUMS & PERCUSSION


Ga helemaal los op de drums!:
De drum is niet weg te denken uit de muziek. Vele muziek stromingen zoals popmuziek, jazz en latin maken gebruik van dit instrument. De drummer is de ritmische motor van een band. Je kunt je tijdens de drumlessen bij Jay’s Place helemaal uitleven. Natuurlijk leer je de techniek en de theorie, maar er is ook heel veel ruimte voor samenspel en improvisatie. Als je wilt, kun je ook leren spelen vanaf bladmuziek, maar verplicht is het niet. Je kunt bij ons prive- of duoles krijgen, vraag naar de mogelijkheden.daglftdtarievendocent(e)
Maandag Bergschenhoekv.a 8 jaarzie tarievenHans Greeve
Dinsdag Bergschenhoekv.a 8 jaarzie tarievenHans Greeve

 

VIOOL


Laat de snaren maar trillen!! :
De viool, een prachtig en gevoelig instrument. Van jongs af aan kun je dit instrument leren bespelen. Bij Jay’s Place leer je de basistechnieken, maar kan je jezelf als gevorderde ook steeds verder ontwikkelen. En natuurlijk kan je altijd jouw eigen favoriete bladmuziek meenemen om in te studeren. Je kunt bij ons prive- of duoles krijgen, vraag naar de mogelijkheden.

Nog geen eigen instrument? Huur een viool bij Jay’s Place
daglftdtarievendocent(e)
Woensdag Pijnackerv.a. 5 jaarzie tarievenSvetlana Pilipenko
Vrijdag Bergschenhoekv.a 5 jaarzie tarievenJouko Kuijk

 

SPELEN IN EEN BAND


Groei met je band tot een hoger niveau!! :
Kun je al behoorlijk tokkelen op je gitaar of kun je op je drums die groove al lekker spelen? Dan is het misschien nu tijd om je muzikale talenten te delen in een band en lekker met anderen samen te spelen. Hoe zou jouw muziek samen klinken met andereinstrumenten? Bij Jay’s Place kun je onder begeleiding van een van de coaches een band samenstellen naar leeftijd en niveau, leer je om samen een echte groep te vormen en als een muzikaal geheel op te treden.

daglftdtarievendocent(e)
--zie tarieven
WORKSHOP D.JIn deze workshop deelt Stefan zijn ervaring als D.J.

Je leert de basistechniek van het DJ-en, het beatmatchen (mixen) van muziek en de zaken die daarbij komen kijken zoals maten tellen, que-en en BPM (beats per minute) bepalen. Basis Scratch, muziek zoeken en setjes maken.

Donderdag van 18:00-19:00 locatie Polderhuis Bergschenhoek.

 

Email nieuwsbrief

captchaJay's Place

Leslocaties: Het Polderhuis (Kantoor), Bergweg Noord 1, Bergschenhoek. Wijkcentrum Tolhek, Gantellaan 1, Pijnacker. Basisschool Park 16Hoven, Tinbergenlaan 50, 3045 BJ, Rotterdam.
Jay's Place
Jay's PlaceTuesday, October 16th, 2018 at 1:40am
We gaan bijna verhuizen!! In de herfstvakantie is het zo ver, dan gaan we van het Polderhuis naar de Cultuurfabriek!! Heb jij er ook al zo'n zin in?
Jay's Place
Jay's PlaceSaturday, October 13th, 2018 at 1:24am
Ga van de herfstvakantie eens kijken bij het nationale ballet! In deze familievoorstelling komt een oude kist tot leven....
Jay's Place
Het Nationale Ballet - Dutch National Ballet
De kleine grote kist is dé familievoorstelling van de herfstvakantie. Gebruik je fantasie en laat het ballet tot leven komen! 🌟 Heb jij al kaartjes? 👉 http://bit.ly/2NDxg0P The little big chest is THE familyballet of the fall. Use your imagination and bring this performance to life! 🌟 Do have your tickets yet? 👉 http://bit.ly/2NEix60
Jay's Place
Jay's PlaceTuesday, October 9th, 2018 at 12:22am
Wil je eens iets heel anders horen dan Shawn Mendes of Kraantje Pappie? Ga dan vrijdag naar deze Fado-zangeres luisteren in De Doelen!!
Jay's Place
De Doelen
Cuca Roseta is een grote ster in Portugal. Ook in de Doelen is ze geen onbekende. A.s. vrijdag komt de fado-zangeres met de gloednieuwe prachtplaat Luz (‘licht’) onder haar arm. Er zijn nog tickets! Cuca Roseta & ensemble | vrijdag 12 oktober de Doelen Rotterdam Cuca Roseta - zang | Pedro Oliveira - Portugese gitaar | Diogo Clemente - akoestische gitaar | Frederico Gato - akoestische basgitaar
Jay's Place
Jay's PlaceMonday, October 1st, 2018 at 10:15pm
Wisten jullie al dat je balletlessen kunt volgen bij Jay's Place in Pijnacker?
Meld je aan om de gratis proeflessen te volgen op onze site:https://jaysplace.nl/inschrijfformulier/ !!!
Jay's Place
Jay's PlaceTuesday, September 11th, 2018 at 2:38am
Nog niks te doen dit weekend? Dit weekend (15 en 16 september) is het Uitfeest in Utrecht en er zijn allemaal spannende voorstellingen te bekijken: Er is dans, er is muziek, er is theater! En het is gratis.

Kijk voor meer informatie op deze site: https://www.theaterutrecht.nl/voorstellingen/uitfeest-2018
Jay's Place
Jay's PlaceTuesday, September 11th, 2018 at 2:25am
Een superleuke en gezellige voorstelling van Maas Theater en Dans!!!
Voor 6 jaar en ouder
Jay's Place
Maas Theater En Dans
#tismagisch Nog maar 22 dagen totdat we je welkom heten in het magische theater van Monsieur Fantastique, waar je niet weet of wat je ziet echt is.. of toch gelogen. Op zaterdag 29 september in het Maaspodium, daarna op tournee door heel NL. Meer info: maastd.nl/jokkebrokker Coproductie met @WAT WE DOEN te zien in Maaspodium Rotterdam, Theater de Veste Delft, Theater Rotterdam, Het Nationale Theater Den Haag, De Krakeling A'dam, Theater de Meervaart A'dam, Bijlmer Parktheater A'dam, Stadsschouwburg Utrecht, Grand Theatre Groningen, Toneelschuur En Filmschuur Haarlem, Verkadefabriek Den Bosch, Schouwburg Kunstmin Dordrecht, Kunstlinie Almere Flevoland - KAF, Theater Aan De Slinger Houten, Zwolse theaters, TAQA Theater De Vest Alkmaar, Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof Tiel, Stadsschouwburg De Harmonie Leeuwarden, Stadstheater Arnhem, Parkstad Limburg Theaters Heerlen