Skip to content

 

Huishoudelijk Reglement

Danslessen

Ouders

 • De leerlingen dienen van tevoren een inschrijfformulier te hebben ingevuld.
 • Ouders kunnen helaas niet meekijken met de lessen. Dit is voor de concentratie van de kinderen en docent. Er zijn jaarlijks kijklessen en uitvoeringen.
 • Doet uw kind een proefles en is hij/zij er dus voor het eerst? Dan kunt u de eerste 10 minuten blijven kijken om te zien hoe het gaat met uw kind. Daarna verzoeken wij u vriendelijk om de zaal te verlaten en om uw kind aan de docent over te laten.

Voorschriften

 • Uw kind dient altijd dansschoenen of gymschoenen mee te nemen naar de dansles. Dit betekent geen blote voeten, sokken en buitenschoenen. Dit ook vanwege hygiëne. De kinderen hebben vaak al slappe gymschoenen voor de gymlessen op school. Deze zijn zeker toegestaan in de danszaal.
 • Sieraden zijn niet toegestaan!
 • Geen harembroeken of spijkerbroeken in de danslessen. Zo heeft uw kind namelijk niet genoeg bewegingsvrijheid tijdens de lessen.
 • Voor de meisjes: haren uit het gezicht. Dit betekent een staart, een vlecht, etc. Alleen wanneer de docent dit vraagt, de haren los.
 • Eten is niet toegestaan in de zaal. Iets te drinken mee is zeker wel aan te raden.
 • Alle leerlingen dienen zich netjes te gedragen.

Afwezigheid

 • Indien uw kind niet aanwezig zal zijn bij de les, verzoeken wij u dit te melden.
 • De lessen beginnen op tijd, te laat komen betekent verstoring van de les.

Muzieklessen

 • Alle leerlingen dienen van tevoren een inschrijfformulier te hebben ingevuld.
 • Wij verwachten dat de gitaar- en vioolleerlingen leerlingen altijd hun eigen instrument bij zich hebben.
 • De leerlingen zijn mede verantwoordelijk voor het lesmateriaal, dit betekent dat de leerlingen met de docent hier een afspraak over hebben gemaakt.
 • De bovenstaande regels zijn niet van toepassing op leerlingen die een proefmaand volgen.
 • Wij verwachten dat de leerlingen op tijd zijn. Als dit niet het geval is worden wij graag hier van op de hoogte gesteld.
 • Alle leerlingen dienen zich netjes te gedragen.

Jay's Place
Jay's PlaceTuesday, September 20th, 2022 at 3:43pm
Jay's Place heeft een divers aanbod aan 60+-cursussen in samenwerking met de actiefpas. De actiefpas is niet verplicht. Bekijk hier het aanbod!

Aanmelden kan voor alle activiteiten via info@jaysplace.nl of bel 06-41858842
.
.
.
#jaysplace #muziek #zang #dans #muziekschool #zangschool #dansschool #muziekles #zangles #dansles #breakdance #breakdanceles #workshop #breakdanceworkshop #workshopbreakdance #hiphop #streetdance #piano #pianoles #ballet #gitaar #drum #DJ #afrodance #linedance #soullinedance
Jay's Place
Jay's PlaceMonday, September 19th, 2022 at 3:00pm
Dit gebeurt doorgaans doordat de eigenaar de bijlage alleen heeft gedeeld met een kleine groep mensen, de eigenaar heeft gewijzigd wie de bijlage kan zien of omdat de bijlage is verwijderd.
Jay's Place
Jay's PlaceThursday, September 15th, 2022 at 8:29am
📅ZET IN JE AGENDA!📆

Op donderdag 22 september (over 1 week!) is er een GRATIS kennismakingsles DJ, dus kom vooral langs en kijk of het wat voor je is!

Drie keer per cursusjaar geeft Jay's Place een workshop DJ van 12 lessen. Op donderdag 6 oktober start een nieuwe workshop! De lessen zijn elke donderdag van 18:00-19:00 voor 7+ jaar oud.

Aanmelden voor de kennismakingsles en de workshop via de mail: info@jaysplace.nl
.
.
.
#jaysplace #muziek #zang #dans #muziekschool #zangschool #dansschool #muziekles #zangles #dansles #breakdance #breakdanceles #workshop #breakdanceworkshop #workshopbreakdance #hiphop #streetdance #piano #pianoles #ballet #gitaar #drum #DJ
Jay's Place
Jay's PlaceWednesday, September 14th, 2022 at 1:16pm
Jay's Place
Jay's Place
Jay's PlaceThursday, September 8th, 2022 at 10:09am
Op woensdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. In de gemeente Lansingerland geven we van maandag 19 september t/m vrijdag 23 september extra aandacht aan de ziekte dementie door middel van een activiteitenprogramma voor mensen met dementie, hun naasten en andere geïnteresseerden.
Het koor LanZingt van Jay's Place opent de week van de dementie in Lansingerland met een Sing-A-Long. Aanmelden kan via dementieketenlansingerland@gmail.com.
📅 Maandag 19 september, 11:00
📍Ontmoet Bergschenhoek
💰Gratis
.
.
.
#jaysplace #muziek #zang #dans #muziekschool #zangschool #dansschool #muziekles #zangles #dansles #breakdance #breakdanceles #workshop #breakdanceworkshop #workshopbreakdance #hiphop #streetdance #piano #pianoles #ballet #gitaar #drum #DJ #afrodance #linedance #soullinedance #wereldalzheimerdag #weekvandedementie #alzheimer #dementie
Jay's Place
Jay's PlaceTuesday, September 6th, 2022 at 2:01pm
Vanaf 1 september haakt Gemeente Lansingerland aan bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanaf nu een bijdrage aanvragen van €500,- voor deelname aan cultuur, zoals muziek- en dansles bij Jay's Place.
Voor het hoe en wat, kijk op de website van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur: https://www.volwassenenfonds.nl/
.
.
.
#jaysplace #muziek #zang #dans #muziekschool #zangschool #dansschool #muziekles #zangles #dansles #breakdance #breakdanceles #workshop #breakdanceworkshop #workshopbreakdance #hiphop #streetdance #piano #pianoles #ballet #gitaar #drum #DJ #afrodance #linedance #soullinedance