Skip to content

 

DOCENTEN MUZIEK 


Svetlana Pilipenko (piano|viool)
Svetlana Pilipenko is een viool- en pianodocent. Op haar vijfde begon ze met viool- en pianospelen, en vanaf haar vijftiende tot haar achttiende studeerde ze in Rostov aan de School van de Kunsten. In deze periode soleerde ze een aantal keer bij concerten met filharmonisch orkest. In 2005 won ze de derde prijs in het Rachmaninov-concours voor kamermuziek in St. Petersburg, met een viool/pianoduo.

In 2004 en 2005 nam Svetlana deel aan de masterclasses van Natalia Morozova, onderdeel van het jaarlijkse Gergiev-festival in Rotterdam. Op haar negentiende kwam ze definitief naar Nederland, om te studeren bij Natasha Morozova en Benzion Shamir aan het conservatorium van Rotterdam. In 2012 rondde zij haar masteropleiding af met een 9,5.

Sinds haar afstuderen geeft Svetlana viool- en pianoles bij een aantal muziekscholen, waaronder het Hellendaal Muziekinstituut. Daarnaast speelt zij bij verschillende ensembles en orkesten, onder andere bij Sinfonia Rotterdam en het Kamerata Stradivarius Orkest.
Svetlana gaat bij Jay’s Place op de woensdag locatie Pijnacker starten met de viool-en pianolessen.


Rob Meulmeester (gitaar/bas|zang|
singer/songwriter)
Rob Meulmeester is een gitarist uit Rotterdam. Als laatbloeier begon hij autodidactisch gitaar te spelen op zestienjarige leeftijd na het horen van de sologitaar van de Nederlandse gitarist Harry Sacksioni.

Hierna verdiepte hij zich in de muziek van o.a. de Red Hot Chili Peppers, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Albert Lee, Joe Satriani, Eric Johnson en Django Reinhardt. Zodoende deed hij ervaring op in het spelen van akoestisch sologitaar, pop, rock, blues, country en gypsy jazz.

Hij studeerde in 2014 af aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam waar hij studeerde op de afdeling jazz met specialisaties in arrangeren, harmonie en muziektheorie. Sinds 2011 brengt hij door het hele land jazz ten gehore met verschillende groepen. Ook speelde hij populaire muziek met verschillende bands in Nederland en Spanje. Momenteel speelt Rob met verschillende jazzensembles en, zoals dat gaat in de jazz, hier en daar met eenmalige bezettingen.


Alba (viool)


DOCENTEN DANS


Marjan Boersma (street|hiphop)

(vrijdag Pijnacker)

Hoi, ik ben Marjan en ik geef op vrijdag streetdance/hiphop bij de vestiging in Pijnacker.

In de les wordt er gewerkt aan basis bewegingen en leer je nieuwe- en old school pasjes. Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen plezier hebben, nieuwe dingen leren, ontwikkelen, muziek ontdekken, samenwerken en leren improviseren.

Met mijn dansdocent diploma in mijn zak sinds 2017, geef ik met plezier les bij Jay’s Place. Zie ik je daar?


Sue-Ella Sambo (street|break|hiphop)

Ik ben 28 jaar, geboren in Curacao. Van jongs af aan vond ik dansen heel leuk. Ik zat in een dansgroep en mocht bij verschillende leuke shows optreden, ook zelfs in het buitenland. Omdat ik dit zo leuk vond, kwam ik naar Nederland om van mijn hobby mijn werk te maken. In 2016 studeerde ik af aan het Albeda Dans College tot allround dancer, en ik ben nu met veel enthousiasme in het danswerkveld als danseres en entertainer.

Ik heb voor verschillende shows mogen dansen o.a.: The Dinnershow Villa Thalia, MTV EMA awards 2016, The Voice of Holland etc. Naast zelf op het podium staan heb ik ook een passie voor het lesgeven. Ik geef streetdance en kidsdance op verschillende dans- en sportscholen, waaronder Jay’s Place op donderdag in Pijnacker en zaterdag in Bergschenhoek.
Het


Stefan Seedorf (break|hiphop)
De specialiteiten van Stefan zijn voornamelijk Breakdance en Hiphop, maar hij danst ook meerdere stijlen, waaronder Popping(Electric boogie/Robotdans) en Housedance.

In 2004 is Stefan samen met zijn toenmalige showgroep genaamd “Optima Forma” naar de Olympische Spelen geweest in Athene, om shows te verzorgen voor de OS en het Holland Heinekenhuis. Met zijn andere voormalige dansgroep “Groove Kings” (bekend van Holland’s got Talent, de Dinoshow en Move like Michael Jackson) is hij 2 keer 3e geworden bij het NK Breakdance en zijn zij geplaatst voor Battle of the Year 2008, een soort wereldkampioenschappen voor breakdance.

Op dit moment is Stefan uitvoerend danser en DJ en geeft hij lessen op scholen door heel het land.