Gitaarlessen Rotterdam/Pijnacker

[ezcol_1half]

Individuele lessen

Muziek maken is leuk voor jong en oud. Daarom kan iedereen gitaarles volgen bij Jay’s Place. Naast het werken met een methode stemmen we natuurlijk het programma ook af op de deelnemers. Voor (jonge) kinderen oefenen we op een speelse manier met een methode. Voor volwassenen hebben we een programma dat zich richt op het leren spelen van populaire en eigen gekozen nummers.

Wil je gitaarles volgen die volledig is afgestemd op jouw wensen en niveau? Dan zijn individuele lessen de perfecte oplossing voor je. In een wekelijkse 1-op-1 sessie van 30 minuten kun je zelf aangeven waar je aan wilt werken en welke nummers je wilt instuderen. Bovendien hoef je nooit de aandacht van de docent te delen met een medecursist.

De kosten voor individueel gitaarles in Rotterdam bedragen € 85,00 per maand. Ben je zelf niet in het bezit van een gitaar? Bij Jay’s Place huur je al een akoestische gitaar voor € 10,00 per maand en een elektrische gitaar met versterker voor € 18,00 per maand.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op en volg vrijblijvend een (betaalde) proefmaand. Deze kost 77,50 voor 4 lessen. Voor twee-wekelijkse individuele gitaarlessen zijn de kosten € 52,00 per maand. Daarna kun je besluiten om door te gaan.

Wil je juist samen met anderen muziek maken? Jay’s Place biedt in Rotterdam ook groepslessen voor gitaar aan.
Neem contact met ons op;  info@jaysplace.nl

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Groepslessen

Samen muziek maken, daaraan beleef je dubbel zo veel lol.

Bij Jay’s Place in Rotterdam kun je kiezen voor gitaarlessen met z’n tweeën. Met een vriend, je broer of zus of met een onbekende. Combineer gezelligheid, leren van elkaar en samen muziek maken. In een groep van 2 cursisten, is er een half uur per week ruimte voor je eigen inbreng en leer je tegelijk om samen gitaar te spelen. Kortom, the best of both worlds.

De kosten voor groepslessen gitaar in Rotterdam bedragen € 52,50 per maand per cursist. Ben je zelf niet in het bezit van een gitaar? Bij Jay’s Place huur je al een akoestische gitaar voor € 10,00 per maand en een elektrische gitaar met versterker voor € 18,00 per maand.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op en volg vrijblijvend een (betaalde) proefmaand. Deze kost 49,50 voor 4 lessen. Daarna kun je besluiten om door te gaan.

Ben je juist meer iemand voor individueel gitaarles? Jay’s Place biedt in Rotterdam ook privélessen voor gitaar aan.

 

Neem contact met ons op;  info@jaysplace.nl

[/ezcol_1half_end]


 

[ezcol_1half]

Praktische informatie

Individueel gitaarles, lesduur 30 minuten, 1 x per week € 85,00 per maand/ € 77,50 voor de proefmaand

Individueel gitaarles, lesduur 30 minuten, 1 x per 2 weken € 52,00 per maand

Groepslessen gitaarles, lesduur 30 minuten, 1 x per week, 2 cursisten per les
€ 52,50 per maand per cursist € 49,50 voor de proefmaand p/c

Huur akoestische gitaar
€ 10,00/maand, borg € 50,00

Huur elektrische gitaar met versterker
€ 18,00/maand borg € 100,00

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Vakantie

 

Herfstvakantie:
Kerstvakantie:
Voorjaarsvakantie:
Paasvakantie:
Meivakantie:
Pinksteren:
Zomervakantie:

 

(*) Het lesseizoen loopt van september tot september

[/ezcol_1half_end]


[ezcol_1half]

Biografie

´Bij ons schittert de leerling´

Jolanda (‘Jay’) Wagenaar (toetsenist/pianodocent) en Rocky Dotulong (gitarist/gitaardocent) begonnen in 2005 met Jay’s Place. “Bij ons draait het om de leerlingen. Iedereen is welkom en krijgt evenveel aandacht, ongeacht niveau of smaak. Wat jij leuk vindt, moet je bij ons kunnen spelen of dansen!”

Bij Jay´s Place leer je een instrument bespelen en maak je kennis met allerlei verschillende dansstijlen. De sfeer is ongedwongen en gezellig, maar ondertussen wordt er hard gewerkt.

Samen spelen en samen dansen vinden Jolanda en Rocky belangrijk. “Hoe leuk dat is, merk je pas als je het doet”, zegt Rocky. “Zo van: ‘Hee man, jij deed dit, toen deed ik dat, wat gaaf!’ Er ontstaat iets nieuws en dat is echt anders dan wanneer je met een cd-tje speelt. We hebben zelf jarenlang op het podium gestaan, dus we spreken uit ervaring.”

Boomwhacken

Naast de reguliere lessen biedt Jay’s Place workshops aan. Jolanda: “Daarmee spelen we in op trends op dans- en muziekgebied. De workshop Bodypercussion bijvoorbeeld is een groot succes, net als de workshop Boomwhacken. Dan maak je muziek door met klankstaven op alle mogelijke voorwerpen en materialen te slaan. Elke staaf heeft een eigen kleur en klank, het is echt fantastisch!”

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Zenuwen

Aan het eind van het cursusjaar laten de leerlingen tijdens de einduitvoering zien wat ze kunnen. Rocky speelt zelf altijd mee. “Dat vind ik leuk en bovendien zien de leerlingen dan dat het niet erg is als je een fout maakt. Dat gebeurt me namelijk altijd wel een keertje. Dan moeten ze erg lachen en zijn ze meteen over hun ergste zenuwen heen!”

Kicken

Sommige kinderen moeten echt wat overwinnen om het podium op te gaan, maar als ze het gedaan hebben, zijn ze verschrikkelijk blij en trots. Jolanda: “We kiezen ook heel bewust voor een locatie als de Trucker. Veel jongens en meisjes komen daar voor een optreden van een band die ze leuk vinden. Het is toch kicken als je dan zelf dat podium staat te spelen of te dansen, met dezelfde installatie als die band die je laatst nog zag?”

Ego’s

De docenten van Jay’s Place beheersen uiteraard allemaal hun vak en staan zelf ook vaak op het podium. Net zo belangrijk is het dat ze goed met kinderen kunnen omgaan. “Onze docenten moeten zich goed kunnen verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen. Docenten met enorme ego’s hebben we liever niet bij Jay´s Place, hoe goed ze verder ook zijn. Bij ons schittert de leerling, niet de docent!”

Ambitie

Jolanda en Rocky zijn blij met Jay’s Place. “We zijn mooi op weg, er ligt een solide basis, maar we hebben nog genoeg ambitie. Ons doel? Als het gaat om muziek en dans in deze regio, kan straks niemand meer om Jay’s Place heen!”

[/ezcol_1half_end]

 


 

[ezcol_1half]

Pianolesrotterdam.nl, gitaarlesrotterdam.nl en zanglessenrotterdam.nl
zijn onderdeel van dans- en muziekschool Jay’s Place.

locatie Rotterdam

Jan van Avennesstraat 4b,
3021 RP Rotterdam

Algemene contactgegevens Jay’s Place

Bergweg Noord 1-3
2661 CM Bergschenhoek
06-41858842
010-7526612
info@jaysplace.nl
www.jaysplace.nl
KvK: 27379928
Rabobank lessen Pijnacker: 1144.18.926
Lessen Lansingerland: 1508.87.728

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Half Column[/ezcol_1half_end]


 

Algemene Voorwaarden

1.Voor iedere cursus dient een inschrijfformulier volledig ingevuld te worden. Door ondertekening verklaart de cursist akkoord te gaan met de voorwaarden en tarieven van het geldende schooljaar.

2.De eerste maand geldt als betaalde proefmaand. Dit zijn vier aaneengesloten lessen uitgezonderd de reguliere schoolvakanties. Het lesgeld moet vòòr aanvang van de proefmaand betaald worden, anders zullen er geen lessen plaatsvinden. Bij vervolging van de lessen wordt men ingeschreven.

3.Wij brengen eenmalig inschrijvings- en administratiekosten à € 9,00 in rekening (geldt niet voor de proefmaand).

4.Het cursusjaar loopt van september tot september. De vakantieperioden zijn gelijk aan die van het (muziek)schoolonderwijs in de plaats waar de lessen worden gegeven. Doorbetaling tijdens de vakantieperioden is verplicht. Cursisten betalen dus 11 maanden per jaar lesgeld: van september t/m juli. Zonder opzegging loopt de cursus automatisch door.

5.Bij opzegging dient dit schriftelijk te gebeuren, drie maanden van tevoren of 1 maand voor het eind van een cursusjaar. Wij hanteren de datum van het postmerk of e-mail als opzegdatum, ingaande per eerste van de komende maand. Mondelinge aankondiging van een opzegging wordt niet geaccepteerd.

6.De leerling heeft geen recht op restitutie van het lesgeld indien hij/zij een of meerdere lessen op het afgesproken tijdstip verzuimt. Dit geldt ook voor de proefmaand.

7.Bij verzuim van de docent(e) wegens omstandigheden dient de cursist binnen een lesjaar tenminste 2 dagen door te betalen. Bij meerdere dagen zullen deze worden ingehaald, of door een vervanger worden verzorgd.

8.De lessen vinden plaats bij voldoende aanmeldingen, in volgorde van inschrijving. Het is mogelijks tussentijds aan te melden.

9.De betaling geschiedt of per automatische incasso (vòòr de 7e van de maand), of het gehele cursusjaar vooraf. Cursisten zijn betalingsplichtig vanaf de eerste les.

10.Bij het niet nakomen van de financiële verplichtingen wordt de vorderingen in handen van een incassobureau gegeven en zijn de kosten voor de betalingsplichtige.

11.Elk tweede of volgend gezinslid krijgt 5% korting op de dan geldende lestarieven. Dit geldt niet voor de lessen onder de 18 jaar in Lansingerland en de lessen waar al een korting op zit.

12.Er zullen gedurende het cursusjaar regelmatig foto’s worden gemaakt voor o.a. de website. Door ondertekening van het inschrijfformulier verklaart men zich hiermee akkoord. Cursisten kunnen hier van te voren bezwaar tegen maken.

13. Wij respecteren de privacy van onze klanten en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt doorgegeven vertrouwelijk wordt behandeld. Wel hebben we enkele gegevens nodig voor onze administratie. Die persoonlijke gegevens zullen wij niet aan derden verkopen of ter beschikking stellen. Wij waarderen het vertrouwen dat er in ons wordt gesteld en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met de gegevens en de bewaring daarvan omgaan.