JAY’S PLACE  workshops voor 67+ (en 55+)

workshop-ouderen-2600x250new

Samen zingen

Wie graag de stembanden soepel houdt, kan meedoen met de groepszanglessen op zaterdagmiddag of zich aansluiten bij popkoor ‘LanZingt’ op maandagmiddag of ‘Van Eigen Bodem’ op woensdagochtend. 
Het laatste zingt uitsluitend Nederlandstalige liedjes van zangers uit eigen land, zoals De Dijk, Bløf, Doe Maar, Rob de Nijs, Marco Borsato en Guus Meeuwis.

Dans en muziek

Bij ‘LanSwingt’ dansen we op vrijdagochtend op verschillende soorten muziek, in verschillende stijlen. 
Vaak komen er ineens mooie danspassen en moves van vroeger naar boven op onze dansvloer! Goed voor conditie, geheugen en de soepelheid van het lichaam. En na onze gitaarlessen voor senioren, pakt u straks als vanzelf de gitaar erbij om een gezellige avond op te luisteren met leuke liedjes.

Samen met de kleinkinderen

Bij Jay´s Place kunnen grootouders samen met hun kleinkinderen muziek maken. Dat is nog eens een leuke manier om op te passen!! Samen zingen en klappen met de hele kleintjes, of eenvoudige instrumenten bespelen met de wat grotere kinderen.

Plezierige ontmoetingen

Met de lessen voor senioren wil Jay’s Place laten zien dat je nooit te oud bent om te leren of om dingen te doen die je dacht niet meer te kunnen. Bovendien is het een mooie manier om mensen van alle leeftijden met elkaar in contact te brengen. Maar het allerbelangrijkste is dat het superleuk is om samen te zingen, dansen en muziek te maken!

Meer informatie en aanmelden via info@jaysplace.nl


    Vink af, vul de gegevens in en 'verstuur' en/of bel ons op: 06-41858842


Activiteiten voor senioren

Een leven lang leren!

Bij Jay’s Place weten we één ding heel zeker: samen zingen, dansen en musiceren houdt lichaam en geest jong. En het is ook nog eens leuk en gezellig. Onder het motto ‘Een leven lang leren zingen, dansen en muziek maken’ organiseert Jay’s Place verschillende activiteiten voor senioren.

 

LANSWINGT, start 16 maart:

Bewegen is goed voor de conditie, de soepelheid van het lichaam en voor het geheugen. Maar daarnaast is het ook super leuk om te doen! 
In de lessen wordt er gewerkt met verschillende dans- en muziekstijlen en gaan de deelnemers zowel samen als individueel dansen. En natuurlijk wordt ervoor gezorgd dat iedereen mee kan doen, inclusief rollator, wandelstok en rolstoel. De cursus bestaat uit 6 lessen op vrijdagochtend. Swing je met ons mee?

Data: 16 maart 1e les, 23 maart 6, 13, 20 aprilen 18 mei
10:00-11:00 les voor mobiele senioren
11:00-12:00 les voor minder mobiele senioren in stoel of rolstoel

locatie: Polderhuis, Bergschenhoek
kosten voor de cursus € 15,-
met actiefpas 12,50

LanZingt, start september

Zingen in Lanzingt seniorenkoor is leuk, gezond en soms een ontdekking. LanZingt staat onder de inspirerende leiding van Jolanda Wagenaar van Jay’s Place, de muzikale begeleidingsband bestaat uit leerlingen en docenten van Jay’s Place. Naast het muzikale gebeuren, is ook het sociale aspect belangrijk. De wekelijkse repetities en ontmoetingen die daar uit voortkomen, hebben van het koor een hechte groep gemaakt.

Tijdens de lessen wordt een repertoire van bekende en minder bekende liedjes ingestudeerd. Het geheel wordt afgesloten met een einduitvoering. Het Seniorenkoor heeft totaal 27 zangrepetities en 3 ensemblelessen en vindt plaats op maandagmiddag.

Data: september t/m mei 2018
Tijd: 14:15 – 16:15 uur
Locatie: Ontmoet, Bergschenhoek
Kosten per persoon voor 30 lessen: €70,-
Met actiefpas: €60,-