JAY’S PLACE  TALENTKLAS DANS

Talentklas Dans

“ Meer aandacht voor jouw mogelijkheden, ambities en voorkeuren binnen dans”

Deze extra danslessen zijn voor leerlingen van Jay’s Place met een opvallend danstalent of een opvallende drive en kan worden gezien als een selectieklas waarbij er extra aandacht wordt besteed aan danstechniek. Door middel van deze technieklessen heb je de mogelijkheid jouw dansniveau naar een hoger niveau te brengen. Voor de talentklas heb je minimaal 1 jaar danservaring nodig.

Danstechniek maakt je bewust van wat je lichaam kan, je traint je lichaam zodat je eruit haalt wat er in zit. In de talentklas richt je je niet alleen op het dansen, maar ook op flexibiliteit, kracht, balans en uithoudingsvermogen. Zo leer je niet alleen danspasjes maar ook moeilijke draaien (pirouettes) en sprongen. Hiernaast wordt er ook veel aandacht besteed aan persoonlijkheid en presentatie, zodat de dansers leren hoe ze op het podium moeten staan. De lessen zijn niet alleen gericht op streetdance en hiphop, maar worden verdeeld over blokken van verschillende dansstijlen. Hierdoor kom je in contact met andere stijlen (moderne dans, modern-jazz, afro-stijlen, showdance en meer).
Bij voorstellingen en optredens wordt de talentklas als eerste ingezet en zal je, wanneer mogelijk, meerdere dansen uitvoeren. Hierdoor werk je aan je podiumervaring.

Onze docenten geven aan of je geschikt bent, denk je zelf dat je in deze talentklas thuishoort overleg dan met je docent. Je kunt dan een gratis proefles komen doen.

Talentgroep I leeftijd t/m 11 jaar : donderdag 18:00-19:00
Naast deze les ben je verplicht een andere reguliere dansles bij ons te volgen.

Talentgroep II leeftijd12+ : Donderdag 19:00-20:00
Je bent niet verplicht een les ernaast te volgen, je doet dan auditie voor deze les.
Het kan zijn dat de docent na een aantal lessen aangeeft dat je wegens bepaalde fysieke redenen wel nodig heeft. Dan gaan wij er van uit dat de leerling er zelf voor kiest om wel een extra dansles naast de talentklas te volgen.

Locatie: Gantellaan 1 Pijnacker

Talentklas Locatie Gantellaan 1 Pijnacker