JAY’S PLACE DANS 

Jumbodans / Peuterdans


jumdo-dans :
Probeert jouw kleuter, zo klein als hij of zij ook is, al druk mee te doen met de pasjes van Kus, K3 en andere kinderidolen? Bij Jay’s Place kunnen ze dat echt leren. De kinderen oefenen allerlei dansjes om aan het eind van het cursusjaar een spetterende voorstelling te geven. Geef je hierop voor een gratis proefles.

dagtijdlftdtarievendocent(e)
Zaterdag Pijnacker9:15-10:004 – 6 jaarzie tarievenAmy de Bruin
Zaterdag Bergschenhoek9:30-10:154 – 6 jaarzie tarievenSue Ella Sambo

 

Streetdance / Hiphop v.a. 7 jaar


Wat ze in de video kunnen, kun jij straks ook!! :
Dansen als die te gekke streetdancers en hiphoppers bij MTV of SYTYCD.Dat kan jij ook leren! Je leert stapsgewijs alle moves op funk, pop, hiphop, R&B of rapmuziek, voor beginners en gevorderden, jong en oud. Streetdance is een stijl waarbij veel pasjes en strakke combinaties voorkomen. Hiphop is daarentegen meer laag bij de grond en losser in bewegingen. Iedereen kan zich dus wel vinden in één van de stijlen. Vaak worden deze twee dan ook gecombineerd. Je leert verschillende choreografieën en oefeningen om je moves te verbeteren en er wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen, kracht en souplesse. Geef je hierop voor een gratis proefles.

dagtijdlftdtarievendocent(e)
Vrijdag Pijnacker16.00-17.007-9 jaarzie tarievenMarjan Boersma
Vrijdag Pijnacker17.00-18.009-10 jaarzie tarievenMarjan Boersma
Vrijdag Pijnacker18.00-19.00 11-12 jaarzie tarievenMarjan Boersma
Vrijdag Pijnacker19.00-20.0013+zie tarievenMarjan Boersma
Zaterdag Pijnacker10.00-11.007-9 jaarzie tarievenAmy de Bruin
Zaterdag Pijnacker11.00-12.0013+zie tarievenAmy de Bruin
Zaterdag Pijnacker12.00-13.0010-12 jaarAmy de Bruin
Zaterdag Bergschenhoek7-9 jaarzie tarievenSue Ella Sambo
Zaterdag Bergschenhoek10-12 jaarzie tarievenSue Ella Sambo
Zaterdag Bergschenhoek7-9 jaarzie tarievenSue Ella Sambo
Zaterdag Bergschenhoek12+ jaarzie tarievenSue Ella Sambo

 

Boyzclass – breakdance


Sta op je kop van de fun!! :
Breakdance is fantastisch om te zien, maar nog veel leuker om zelf te doen. Je kunt het leren in deze bruisende workshop van Jay’s Place. Bewegingen met veelzeggende namen als de Toprock, Footwork (o.a. de sixstep), Headspin, Backspin, Windmill en Freezes komen natuurlijk aan bod, maar ook de theorie over de geschiedenis van de dans en de grondleggers ervan. Geef je hierop voor een gratis proefles .

Breakdance (bboying)
Breakdance is onderdeel van de hiphopcultuur. De dans ontstond eind jaren 70 in New York en is beïnvloed door verschillende culturen en dansstijlen van over de hele wereld.

De les begint altijd met een goede warming-up. Daarna werken we aan de basiselementen van Breakdance, zoals toprock (staande dans) footwork (grondbewegingen) en verschillende freezes (stilstaande poses op handen, hoofd.). Ook conditie en kracht komt aan bod tijdens de les, zo kun je de tricks beter uitvoeren. Je leert op deze manier de basis van Breakdance. Aan het einde van het seizoen geef je een optreden voor je vrienden en familie.

Danskleding
Bij de Breakdance les draag je makkelijk zittende kleding. Je danst op sneakers (geen schoenen die je buiten ook draagt).dagtijdlftdtarievendocent(e)
Zaterdag Pijnacker14:00-15:007-9 jaarzie tarievenChristian van Dijk
Zaterdag Pijnacker15:00-16:0010-12+ jaarzie tarievenChristian van Dijk

 

Hiphop 18+


“Wat ze in de video kunnen, kun jij straks ook!!”
Dansen als die te gekke streetdancers en hiphoppers bij MTV of SYTYCD. Dat kan jij ook leren! Je leert stapsgewijs alle moves op funk, pop, hiphop, R&B of rapmuziek, voor beginners en gevorderden. Streetdance is een stijl waarbij veel pasjes en strakke combinaties voorkomen. Hiphop is daarentegen meer laag in de grond en losser in bewegingen. Vaak worden deze twee dan ook gecombineerd. Je leert verschillende choreografieën en oefeningen om je moves te
verbeteren en er wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen, kracht en souplesse. Geef je hierop voor een gratis proefles.

dagtijdlftdtarievendocent(e)
Donderdag Pijnacker20.00-21.0018+ jaarzie tarievenSue Ella Sambo
Dinsdag Bergschenhoek19.30-20.30 16+ jaarPatricia
Ballet

Ballet : Vanaf aankomend schooljaar gaan we beginnen met balletlessen bij Jay’s Place. Ballet (afgeleid van het Italiaanse woord ‘ballare’, wat dansen betekent) is een dansstijl uit de 15e eeuw en wordt gezien als de basis van alle hedendaagse dansvormen.
Maar betekent dat, dat ballet ook ouderwets en truttig is!? Zeker niet!Is het anders dan je eventueel gewend bent van je streetdancelessen? Ja, dat zeker wel.
De kinderen zullen in de les gaan werken aan hun houding, kracht, flexibiliteit en spelenderwijs kennis gaan maken met deze specifieke danstechniek die bij ballet hoort. Het laatste deel van de les zal bestaan uit het leren van een choreografie die is gebaseerd op een bestaand ballet, waarvan ook stukjes film zullen worden laten zien. Op die manier gaat de les dus niet alleen over het aanleren van de danstechniek, maar worden de kinderen ook meegenomen in de sprookjesachtige magie van ballet.

De les zal zijn voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar. Als je buiten deze leeftijdsgroep valt, maar wel graag mee wilt doen, stuur dan een mailtje naar: info@jaysplace.nl
Als je al een les volgt bij Jay’s Place dan zijn de eerste twee lessen gratis en kan je vervolgens met korting meedoen aan deze les.

dagtijdlftdtarievendocent(e)
Donderdag Pijnacker17.00-18.007-11 jaarzie tarievenSue Ella Sambo

 

Make A Dance


Make A Dance:
Naast de reguliere danslessen, hebben we ook een echte ‘choreografie-les’ bij Jay’s Place. ‘Choreograferen’ is een chique woord voor het maken en aan elkaar vast plakken van danspassen en posities om een dans te maken.
 Je leert in deze les dus om op zoveel mogelijk verschillende manieren je eigen dans te maken! De leerlingen leren vanuit verschillende creatieve opdrachten om eigen bewegingen en composities te maken. Naar aanleiding daarvan zullen zij onder begeleiding van een docent dansen voor zichzelf, voor de andere leerlingen en met de andere leerlingen maken. 
De les zal bestaan uit verschillende blokken met verschillende thema’s. Zo zijn onder andere de thema’s “zomer”, “lekker eten” en “dieren” al langs gekomen, maar wordt er ook geleerd om dansen te maken naar aanleiding van beroemde choreografen, dansers of popidolen.
Voor deze les raden wij minimaal 1 jaar ervaring met dansles aan, maar dit is geen must, omdat de les voornamelijk uitgaat van de creatieve ontwikkeling. Tijdens de lessen zullen er als basis wel korte frases in verschillende stijlen worden aangeleerd door de docent.

Op het eind van ieder blok, zijn (groot)ouders, broers/zussen en anderen welkom om het resultaat te komen bekijken, In tegenstelling tot de andere lessen, waar we maar een open les per schooljaar hebben.
 Zo zetten de leerlingen ieder blok dus een ander soort ‘voorstelling’ in elkaar, waar ze niet alleen zelf de dans bedenken, maar ook de muziek, kostuums en soms zelfs stukken decor. 
Een perfecte manier om je eigen creativiteit te ontdekken, samen te werken en dans op zoveel mogelijk verschillende manieren te ontdekken.De les is voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Als je buiten deze leeftijdsgroep valt, maar wel graag mee wilt doen, stuur dan een mailtje naar info@jaysplace.nl
. Als je al een les volgt bij Jay’s Place dan zijn de eerste twee lessen gratis en kan je vervolgens met korting meedoen aan deze les.

dagtijdlftdtarievendocent(e)
Donderdag Pijnacker17.45-18.45zie tarievenRoosmarijn Prins
Email nieuwsbrief

captchaJay's Place

Leslocaties: Het Polderhuis (Kantoor), Bergweg Noord 1, Bergschenhoek. Wijkcentrum Tolhek, Gantellaan 1, Pijnacker. Basisschool Park 16Hoven, Tinbergenlaan 50, 3045 BJ, Rotterdam.
Jay's Place
Jay's PlaceMonday, August 10th, 2020 at 11:26am
😎Er is weer veel te doen bij Jay’s Place deze zomer!👩🏾‍🎨🥁🕺🏼
Jay's Place
Jay's PlaceSaturday, August 8th, 2020 at 12:37pm
Heb jij je al aangemeld? Je hebt nog 1,5 week! Wees er snel bij!
Jay's Place
Jay's PlaceMonday, August 3rd, 2020 at 10:32am
Is je verjaardags-, eindexamen- of ander feest door corona niet doorgegaan?☹️ Geef bij Jay's Place en Bendr Lansingerland een geweldig inhaalfeest!🥳🎉🎈 Aanmelden via www.jaysplace.nl of info@jaysplace.nl
Jay's Place
Jay's PlaceWednesday, July 29th, 2020 at 8:19pm
Sta helemaal op je kop van de fun🤸‍♂️! Breakdancen is natuurlijk tof om te zien, maarrrr... nog toffer om te doen🤟. Op donderdag 20 augustus zijn er twee workshops bij Jay's Place voor:

👉5 - 7 jaar, 14.00 - 14.45
👉8 - 18 jaar, 15.00 - 15.45

Inschrijven kan gewoon gratis op www.lansingerlandbeweegt.nl/expeditie. Be there😎!
Jay's Place
Jay's PlaceWednesday, July 29th, 2020 at 5:42pm
De meest gevoelige en prachtige muziek leren spelen😃? Op cello en viool🎻 altijd de gevoelige snaren weten te raken? Het fantastische muzikale programma Gevoelige Snaren is er op donderdag 20 augustus voor drie leeftijdsgroepen bij Jay's Place

👉 5 - 8 jaar
👉8 - 12 jaar
👉12 - 18 jaar

🏄‍♂️Surf voor meer info en gratis inschrijven op www.lansingerlandbeweegt.nl/expeditie
Jay's Place
Jay's PlaceWednesday, July 29th, 2020 at 7:54am
Dansen als die fantastische hiphoppers😎 en wereldsterren🌟! Ben je benieuwd? Schrijf je gratis in en dans op hiphop, r&b, funk en rap bij Jay's Place! Wanneer? Maandag 17 augustus van 11.00 tot 11.45 voor dansers van 8 - 12 jaar.

👉Inschrijven kan natuurlijk via www.lansingerlandbeweegt.nl/expeditie